Veckans bloggare

V.49

Vi har haft musik där övade vi på Lucia sångerna.

Vi har haft idrott där körde vi Pingis.

Vi har haft So och där körde vi fakta text med våran bords granne

På fakta texten fick vi skriva frågor  och fakta text om tomte,pepparkaka, Lucia.

Vi hade också svenska och då kom biblotekarien så att vi fick låna böcker ifrån bibloteket.

Skrivet av Gerta och Ilaf.👭

Hanan & Serena

Vi har haft bild vi gjorde skelett av tops. Vi tyckte att det var kul. På NO lärde vi oss om lungorna,blodet och hjärta. Hjärtan är största muskeln i kroppen. Vi har haft musik vi tränar på lucia låtar. Vi ska till Kumla och sjunga lucia låtar och då får vi 3000 kr. Vi har haft svenska vi tränar på e/ä ljudet. Vi har haft NTA vi gjorde bro och den ska vara helt rak vi använde Vattenpass för att se om de är rak eller inte.

Remy & Emil:

Vecka 46

I torsdags hade vi fadderpromenad. Vi gick in i skogen och letade saker och vi hade typ en tävling med oss själva. Vi skulle leta saker inne i skogen och vissa för 6’åringarnas fröken. Och då får man +1 poäng. Det var många som tyckte fadderpromenaden var kul! Emil’s faddrar gillar inte honom.  En sprang bort den andra sparkade mig och ville inte vara med mig😂😂

Skrivet av Remy och Emil

V.41

i torstas var vi på allehalen och vi hade kul. Vi fick simma 6 gånger bröstsim och 2 gånger ryggsim. Vi har ändrat ämne på so vi pratar om FN dagen. PÅ träslöjd gjorde vi vikingar hus, vikingar svärd och vikingarbåt. Och på syslöjden fick vi pröva symaskinen vi fick sy på papper men vi använde  inte tråd. På idrotten fick vi rösta på vad vi skulle köra det blev spökboll det var kul. Vi har haft musik vi tränar på att sjunga låtar för att på FN dagen ska vi ha en konsär. Vi fick lära oss hur man ritar kubism form.

**************************************************************************

V.40

Denna vecka har vi haft idrott. Där körde vi spökboll,killerboll,innebandy  och pingis. Vi fick en extra lång lektion för Johans treor var på kultur kul. Det var super kul. Efter idrotten bestämde vi trivsel regler. Vi bestämde vilka regler skulle vara kvar och vilka som skulle tas bort.  Från Estere och Gerta.