Veckans bloggare

Remy & Emil:

Vecka 46

I torsdags hade vi fadderpromenad. Vi gick in i skogen och letade saker och vi hade typ en tävling med oss själva. Vi skulle leta saker inne i skogen och vissa för 6’åringarnas fröken. Och då får man +1 poäng. Det var många som tyckte fadderpromenaden var kul! Emil’s faddrar gillar inte honom.  En sprang bort den andra sparkade mig och ville inte vara med mig😂😂

Skrivet av Remy och Emil

V.41

i torstas var vi på allehalen och vi hade kul. Vi fick simma 6 gånger bröstsim och 2 gånger ryggsim. Vi har ändrat ämne på so vi pratar om FN dagen. PÅ träslöjd gjorde vi vikingar hus, vikingar svärd och vikingarbåt. Och på syslöjden fick vi pröva symaskinen vi fick sy på papper men vi använde  inte tråd. På idrotten fick vi rösta på vad vi skulle köra det blev spökboll det var kul. Vi har haft musik vi tränar på att sjunga låtar för att på FN dagen ska vi ha en konsär. Vi fick lära oss hur man ritar kubism form.

**************************************************************************

V.40

Denna vecka har vi haft idrott. Där körde vi spökboll,killerboll,innebandy  och pingis. Vi fick en extra lång lektion för Johans treor var på kultur kul. Det var super kul. Efter idrotten bestämde vi trivsel regler. Vi bestämde vilka regler skulle vara kvar och vilka som skulle tas bort.  Från Estere och Gerta.