Emelie

Här är min bok om fjärilar

 

V.22

Den här veckan har vi  haft vår näst sista slöjd. Vi fick ha en annan sy slöjdlärare för våran vanliga syslöjdlärare var inte där. På syslöjden fick vi fortsätta med  våra namn.  Jag blev klar så jag fick vika in alla kanter och sen fick jag sätta knappnålar på det som va invikt så det inte låssnade. Sedan fick jag stryka med strykjärn. Men det blev lite problem. Problemet var att jag inte fick igång strykjärnet. Så jag frågade Emil om hjälp. Emil kunde inte hjälpa så vi frågade fröken. Fröken sa men ni har ju inte ens satt i kontakten. Då sa vi jaha. Sen hjälpte  Mats mig att stryka för fröken kunde inte.

 

V.2   180112.  I Onsdags så började vi skolan. Då så fick vi byta slöjdsgrupper. Jag hade haft träslöjd så jag fick syslöjd. Det var roligt.  I går så fick vi en egen lärplatta . Det var roligt. Vi fick ändra våran bakgrund.  Jag tog en bild på mig och Estere till min bakgrund. Det var roligt att få en lärplatta.  Vi har haft SO och då så pratade vi om reklam. Det var intressant. Vi har också haft NO och då så pratade vi om hjärnan.  Det var också intressant.

 

V.50

Vi har ätit jul lunch med våra fadderbarn. Det var roligt och gått. Vi har också pysslat med våra faderbarn och våran fader. Det var roligt. Jag gjorde  4 julkort.

V.50

Vi har haft Lucia. Det var roligt. På tisdagen så hade vi Lucia för våra familjer. Sedan Dan där på så åkte vi till Kumla. I kumla så var vi på besök oss ett företag som kallas för Orkla. Det var roligt. Jag var en tärna.

 

 

Vi har fot faderbar. Jag fick två faderdbarn. Men en var sjuk.  Vi gick en promenad i spåret det fans frågor längst vägen. Det var roligt.

När jag blir stor vill jag bli arkulåg,handbollsproffs,lärare och handbollstränare. Jag är bra på handboll, klättra, skriva, läsa, lyssna, sjunga,dansa och att pyssla. Under året vill jag lära mig delat med och under året vill jag också bli bättre på att läsa och att skriva skrivstil. Jag gillar att spela handboll och att dansa.

Mitt självporträtt i trean:

Vi har gjort en sida om hur det har varit i klass 2. Här är min.

Vi har gjort teckningar från våra maj brasor. Vi gjorde det med kladkritor och vattenfärg.

Vi har haft NO. Där gjorde vi rymdvarelser. Min rymdvarelser liknar ett träd och heter Bo.

Vi har haft temat rymden eller vi har det fortfarande. Vi har gjort rymdböcker.här är min rymdbok.

Min klass har arbetat med vårt solsystem. Här är mitt solsystem. Kolla så får ni se.

Vi har got ut på en promenad med våra fadrar det var roligt.

2016-10-06-10-45-35

Vi hade frågor min fader moa tyckte mest om hundar. Ok ragad vet jag inte ochjag tyckte också mest om hundar.

VI   HAR  HAFT  LÄSVECKA.LÄSVECKAN  VAR ROLIG.JAG LÄSTE EN BOK SOM HETER  HJELP ETT  SPÖKE.DET VAR ROLIGT.BOKEN VAR SPENANDE.

image

Jag har gjort två färgsnurror.

image

Jag har gjort en raket och jag tyker att den är fin.

image

Min utvärdering hösten 2015:

2015-12-18 11.51.13

Här är mina vantar och  jag älskar dom.

image

 

Skolfoto år 1

Emelie Johansson

 

Förskoleklass

Emelie Johansson - Kopia

IMG_3525

Jag och mina faddrar May, Moa och Carol

Min mandalas

IMG_3440

Mitt självporträtt  oktober 2014

IMG_3571

JAG GILLAR TACOS.

JAG VILL BLI LÄRARE.

MINA FÅGLAR

IMG_4153

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *