Dunya

Här är min bok om fjärilar

Vi har haft NO. Vi har jobbat med fjärilar och vi har jobbat med dom när dom var så små. Vi Har jobbat med dom ungefär i en månad. Sen när dom blev fjärilar var dom så fina. Vi ska ha en uppvisning för dom som inte var med i talangjakten så kommer dom och visa vad dom hade tängt sig. Snart är det sommarlov och vi förbereder oss för det. Vi kommer också lämna Jenny och ha en ny lärare han heter Andreas det kommer att bli spännande. Föra väckan så åkte vi till Ekhagen forntidsby det var så kul vi utforskade hur det var att leva i stenåldern det var spännande och det var en massa myggor där. Vi fick lagga stenåldersmat på företett så åt  vi lax och till efterrätt så åt vi bärsoppa soppan var inte så god men fisken var god det var delt okej. Vi fick pyssla med väskor och ett minne. Det var så kul med allt och det som kommer och hända.

 

V.2 180112

vi har fått nya ipads men nu har vi varsina ipads så det är mycket bättre nu. Vi har bytigt slöjd jag går nu på trä slöjd. Vi har haft NO på NO så pratade vi om hjärnan. Vi har haft SO på SON pratade vi om reklam. Vi har haft idrott på idrotten körde vi ambulansen och hinderbana. Vi har haft matematik och svenska.

 

 

 

Vi har gott Luciatåg och vi var trötta efter alla tåg. Vi sjöng också i orkla det var kull men det var tröttsamt att stå i 20 minuter. När vi sjöng klart så fick vi jos och 3000kr. De keligaste var nypon soppan.

Jag har fott fadderbarn.😀

Jag har börjat i årskurs 3 och här har jag skrivit vad jag vill lära mig och vad jag vill bli när jag blir stor.

Mitt självporträtt i trean!

Jag har lärt mig svenska ord. Jag tycker att det var kul i klass resan.Det svåraste har varit är matte testet. Ett minne jag  har från året är när vi hade klass resan.👍🏻

Jag har gjort en rymdbok och jag har skrivit om rymden.

Vi har arbetat med rymden och vi har gjort solsustemet

Vi har gjort skuggor fgurer och man har skrivit sit namn och sen klippt runt det.

 

Jag har gjort två färgsnurror och det var kul att göra färisnorror.

image

jag har gjort en geobräda som en stjärna.2016-01-22 12.26.52

Jag har gjort en raket jag tycker att den är fin.

image

 

Min utvärdering hösten 2015

2015-12-18 11.53.18

Här är min  katt  sam  jag  gillar.

image

Skollfoto år 1

Dunya Emad Ali

Förskoleklass

IMG_4241

 

image

One thought on “Dunya”

  1. Vilken bra blog du har dunya 🤙🤙🤙🤙🤙🤙☔️🎀🎀🎀🎀🎀🎀🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🐺🐺🐺😊😊😊😊🙃🙃🙃🙂🙂🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *