Estere

Här är min bok om fjärilars liv

V.22  18.06.01

I tisdags så släppte vi ut våra fjärilar. Vi släppte ut de i hembygdsgården. Vi släppte ut de bland blommor och blad för fjärilar gillar blommor och blad. Det var ganska kul att släppa ut dem. Vi har också haft svenska och då så jobbade vi på substantiv, verb och adjektiv. Jag har lärt mig att verb är någaot man gör och substantiv är namn på saker och adjektiv är något man är.  Idag ska vi också börja göra färdigt saker för snart är det sommarlov.

180112

Nu har skolan börjat. Under detta tre dagar  har det hänt masser med saker. Tileksämpel på onsdag så fick vi nya slöjd grupper då började jag på syslöjd. Jag tycker att syslöjd är super roligt. Efter slöjd grupperna hände det inte så mycket så vi hoppar över till torsdag. I torsdags så fick vi varsin läroplata. Det var riktigt kul. Efter det hade vi NO. Där lärde vi oss om hjärnan. Då fick vi reda på att när hjärnan inte får syre så dör hjärnan och då fungerar inte kroppen. Efter det så hade vi SO. Jag tycker att SO är ganska roligt. Då lärde vi oss om reklam. Då fick vi reda på  att man inte får göra smyg reklam och inte ljuga på reklam. Efter det här jag har skrivit så kommer vi ha klassens timme. Då kommer vi titta på film. Det kommer säkert bli kul.

 

Detta är min själv porträtt i trean

Jag har börjat trean.  Det här är ett papper där jag har skrivit vad jag vill bli och vad vill jag lära mig och såna saker.

Snart är det sommarlov så vi har fyllt i ett papper där det står vad har man lärt sig och såna saker. Pappret heter min sista dag. Vill ni se vad jag har skrivit så kolla.

Hej jag och min klass har gjort rymdvarelser. Min är snäll och gosig. Den heter gosis.

Min klass och jag har gjort en rymd bok. Du kan se allt om rymden.

Hej jag och min klass har varit på bibloteken. Där lånade vi några böcker. Jag lånade tre till mig och en till min syster.

Hej jag och min klass har arbetat med en bild på vårt solsystem. Där finns det 8 olika planeter Av:Estere

Alla vet ju att nu har vi haft första advent. Så några i klassen har tagit med sig ljus. Så vi har tent första ljuset.  Men igentligen skulle man ta med sig ljus på torsdag.

image

Vi har haft faderprominad.Min faders bästa siffra är 10. I faderprominaden fick vi maser med frågor. Det var roligt i faderprominaden vi fick gå jenom skogen. Vi gick tillsammans med Lynx och sarifa.

2016-10-06-10-38-28

Jag har gjort fergsnurra.

image

Jag har jobat med min vante.

image

Jag har jobat med min katt.

image

Skolfoto år 1

Job: Stocksätterskolan 2015-2016 Group: Klass Eken 1 Jenny Denna tjej kom sent och hade plockat ihop alla grejer och stod vid bilen. Därför är fotona tagna ute

Förskoleklass

Estere Araja - Kopia

IMG_3526

Jag och mina faddrar Emilia och Hnini

Min mandalas

IMG_3436

Mitt självporträtt

IMG_3569

JAG  gillar pizza.

Jag vill bli frisör.

MINA FÅGLAR

IMG_4155

 

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *